Sebők Gumi Kft
Sebők Gumi Kft
Autószerviz és Gumiszerviz - 2001 óta az Önök szolgálatában.
 
Fék ellenőrzés javítás

Biztos, hogy meg tud állni??

 

A fék az autózás egyik legfontosabb eleme, ezért a fékek ellenőrzése elengedhetetlen. A tökéletes fékrendszer biztosítja számunkra, hogy meg tudjunk állni az autóval amikor szükséges.
A fékek hatásfokát fékpadon szükséges ellenőriztetni. A fék javítási munkákat pedig (beleértve az alkatrész cserét is), fontos, hogy mindig műszeres, fékpados fék vizsgálat kövesse.
Kevesen tudják, pedig nagyon fontos, hogy a fékfolyadékot is szükséges ellenőrizni és javasolt 2 évente cserélni.
Fontos továbbá, hogy az első és hátsó fékberendezések közel egyformán fogjanak. Az első kerekek közti fékerő különbség maximum 20% lehet.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a jobb első kerék 20%-kal jobban vagy kevésbé foghat a bal első kerékhez képest.
A hátsó fékeknek is megfelelő hatásfokkal kell működniük, e szerint a hátsó kerekek fékerő különbsége 30% lehet maximum.
Hogy történik ez a gyakorlatban? Nézze meg erről készült videónkat:

Szervizünkben dolgozó tapasztalt szakembereinknek és a modern berendezéseinknek köszönhetően minőségi és megbízható szolgáltatást nyújtunk minden típusú fékrendszerre: a tárcsaféktől, a dobfékig, továbbá személygépkocsikra, és kistehergépjárművekre.
 
Teljes körű fék ellenőrzést, karbantartást végzünk, így cserélünk féktárcsát, fékbetétet, munkahengert, fékcsövet, féknyerget, fékdobot és fékpofát.
Szervizünkben az összes fék gyártó cég terméke megrendelhető.

Amennyiben autójához olyan alkatrészre van szükségünk, ami nincs raktárunkon, akkor azt akár 2 órán belül szervizünkbe szállíttatjuk kiterjedt, jól működő beszállítói hálózatunknak köszönhetően.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleink köréhez és bízza ránk gépjárművének karbantartási feladatait!
Szervizünkben, a magas szintű műszaki felszereltségnek és kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetően körültekintően és sérülés mentesen végezzük el a karbantartási munkákat, amíg Ön kényelmesen, kávéját kortyolgatva várakozhat
az igényesen kialakított szerviz-várónkban.
Ha Önnek is fontos a biztonság, megbízhatóság és gyorsaság, akkor válasszon minket és jelentkezzen be a +36 20 617 1717 telefonszámon a következő szabad időpontra!

?>