Sebők Gumi Kft
Sebők Gumi Kft
Autószerviz és Gumiszerviz - 2001 óta az Önök szolgálatában.
 
Futómű beállítása

Futóműállítás – Futómű beállítás

A piac egyik legjobb futómű beállító gépével dolgozunk, amely egy megbízható, modern és korszerű 3D technológián alapuló műszer.
 
Így igazodik a magas szintű gyártói elvárásokhoz. Minden kerék saját dinamikával (dőlés, gördülés és
összetartás) rendelkezik, amelyet a gépjármű gyártója határoz meg.
Rendszerünk sokkal pontosabb mint a régi lézeres futómű állító gépek.
A 3D technológia kifejlesztése forradalmian új technológiát jelent a futómű- geometria mérésben. Négy-ötszörös gyorsasággal, azaz már 2-3 perc alatt rendelkezésünkre állnak a geometriai értékek.
 

A futómű megfelelő beállításának fontossága
A kerék-beállítási paraméterek alapvetően befolyásolják
a jármű egyenes és ív meneti tulajdonságait,
a tapadási viszonyokat és
a gumiabroncsok kopását.
Nap mint nap különböző erőhatások érik, pl. kátyú, járdára felhajtás, maximális súlyterhelés meghaladása. Ezek miatt az autó futóműve, felfüggesztése elállítódhat. A nem megfelelően beállított kerekek akadályozzák a jármű természetes
mozgását és ezzel nemcsak kormányzási problémát okoznak, hanem idő előtti elhasználódással járnak az alkatrészekben és a gumiabroncsban. A kormányzási nehézségeken túl, növelheti az autó üzemeltetési költségeit is.
Ha például fokozott a gumiköpeny kopása, magasabb a fogyasztás és ez az alkatrészek idő előtti kopásához is vezet. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket és a lengéscsillapító szárat is jobban
terheli.
A nem megfelelő beállítás leggyakoribb jele az abroncsok egyenetlen és gyors kopása, illetve a jármű egyenestől való elhúzása. Ebben az esetben futómű beállítás szükséges.

Szervizünk vállal futómű javítást is.
 

Szervizünkben, a magas szintű műszaki felszereltségnek és kollégáink szakmai felkészültségének köszönhetően körültekintően és sérülés mentesen végezzük el a karbantartási munkákat, amíg Ön kényelmesen, kávéját kortyolgatva várakozhat
az igényesen kialakított szerviz-várónkban.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleink köréhez és bízza ránk gépjárművének karbantartási feladatait!
Amennyiben Önnek is fontos a gyorsaság és megbízhatóság, akkor előzetesen jelentkezzen be a +36 20 617 1717 telefonszámon. Így időt spórolunk Önnek és nem kell több időt várakoznia. Tapasztalja meg a megbízhatóságot és legyen elégedett ön is!

?>